Our goal is to offer a "perfect storm" of stories presented in a variety of methods, and from a diversity of sources: Traditional Telling, Literature, Theatre, etc. All Times SLT. All schedule elements subject to adjustment.
Saturday, March 19th:~9am to 11am SLT: Stories for Early Risers – varied 30 minute to 60 minute sets.
- 9:00am -- Part I of Gilgamesh with Dubhna Rhiadra & Lycanthia Wolfhunter (Temple Ruins - 90 minutes)
- 9:30am -- Northwind: Stories from Norwegian Folklore with Mimesis Monday (Goblin Cave)
- 10:00am -- 100 Word Stories with Crap Mariner (Goblin Cave)
- 10:30am -- Fables with Rune Draegonne (Storytelling Circle)
- 11:00am -- The Quiet Man with Caledonia Skytower (Storytelling Circle)
- Noon -- The Lady of Stavoren with Zippora Zabelin (Temple Ruins)
~ 1pm to 2pm: Opening Ceremonies at the Grand Circle in the Arts Center - and Seanchai Library Presentation of Grania
~ 2pm to 5pm SLT: All story venues active – varied 30 minute to 60 minute sets.
- 2:00pm-- The Thin Man, A Radio Play presented by Avatar Repertory Theatre in the Arts Center Theatre
- 3:00pm -- The Thief Who Stole the Guru's Horses with Singh Albatross (The Temple Ruins)
- 4:00pm -- Ermengard the Expansive and a Cycle called A Woman's Life and Love with Freda Frostbite (Grand Circle)
~ 7pm to 9pm SLT: Late Night Stories – varied 30 minute to 60 minute sets.
- 7:00pm -- The Tale of the Oak Tree & the Red Dragon Inn Rendall Constantineau (Storytelling Circle)
- 7:30pm -- Scenes and Stories with Elegia Underwood & Friends (Arts Center Theater)
- 8:00pm -- Hawai'i - Legends, Chants and Stories - Ancient and Modern with Kaikilani (Storytelling Circle)
Sunday, March 20th (World Storytelling Day):
~9am to 11am SLT: Stories for Early Risers (Terra Level venues - TBA)
- 9:00am -- Part II of Gilgamesh with Dubhna Rhiadra & Lycanthia Wolfhunter (Temple Ruins - 90 minutes)
- 10:00am -- Early Twentieth Century Short Stories with Ixmal Supermarine (Grand Circle)
- 11:00am -- Bee Stories with Derry McMahon (Storytelling Circle)
~1pm to 4pm: All story venues active – varied 30 minute to 60 minute sets.
- 1:00pm -- The Swan: A Story/Dance/Art/Music Installation Performance (Arts Center Theater)
- 1:30pm --In The Shadow of Mortals: from of Rae Lori's new book with Caledonia Skytower (Storytelling Circle)
- 2:30pm -- X-Minus 1 Science Fiction with Shandon Loring (Goblin Cave)
- 3:00pm -- In Their Own Voices with Singh Albatross (The Temple Ruins)
~4pm to 5pm SLT: Closing Ceremonies at the Grand Fire Circle (content to be announced)